Ferdinand: Pogba bliver ikke tynget af prisskiltet

Rio Ferdinand tror ikke, at Paul Pogba kommer til at tænke for meget over den sum, han netop er blevet købt for. Dertil er hans personlighed og talent for stort, siger han.

United-legenden Rio Ferdinand er ikke i tvivl om, at Manchester United har taget et særdeles godt træk ved at hente 23-årige Paul Pogba tilbage til klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

 37-årige Ferdinand har i flere omgange i løbet i sommeren udtalt sig særdeles varmt om den unge franskmand, som han kender fra deres fælles fortid i United, og han har opfordret United til at bringe ham tilbage til klubben for enhver pris.

I nat meldte klubben så ud, at Pogba er tilbage i United i en handel, der er anslået til 89 mio. pund, der dermed gør Pogba til verdens dyreste fodboldspiller. Men Ferdinand er ikke bekymret for, at Pogba vil føle sig tynget af den høje pris. 

– Paul er et kæmpe talent, og han har personligheden til at bære det prisskilt, udtaler han til BBC Sport.

– Han kan gøre alt. Han arbejder stadig på at finde den bedste måde at bruge alle sine våben på, men når han gør det, så bliver han virkelig et monster af en fodboldspiller.

– Det jeg kan lide ved ham er, at han har så meget i sit arsenal. Han skal stadig lære at gøre tingene på de rigtige tidspunkter i kampene – og i den rigtige rækkefølge – men det handler bare om fintuning.

Den tidligere engelske landsholdsanfører giver heller ikke meget for kritiske røster, der mener, at United gambler ved at hente Pogba tilbage til Old Trafford for så stor en pris.

– United bruger pengene på én, som kender klubben og som kender kulturen der allerede, så det er en mindre chance at tage, end det ville være ved at hente en spiller, som aldrig har været der.

– Det var en fejl at lade ham rejse, men at hente ham tilbage siger noget om klubbens hensigt. Han bliver en topspiller i mange år, og han vil gøre en stor forskel i forhold til Uniteds titel-chancer. 

United hentede Rio Ferdinand i Leeds tilbage i 2002, hvor han for blev solgt for 29,1 mio. pund. En handel, der dengang gjorde ham til verdens dyreste forsvarspiller. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Paul Pogba får nummer 6

Næste artikel

- United understreger ambitionerne

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share