– United understreger ambitionerne

Bryan Robson lovpriser Pogba-handlen og ser nu United som favoritter til titlen.

Han blev i sin tid selv handlet for et rekordstort beløb, men ciffrene er alligevel ændret en del siden, Bryan Robson kom til Manchester United. Nu taler den tidligere midtbanelegende om sin store glæde over Pogbas tilbagekomst.

– Det er en fremragende signing, og en af de gode ting ved Pogba er, at han allerede ved alt om klubben og dens høje standarder. Denne handel vil vise verden, at vi ønsker at konkurrere med de bedste hold i verden, siger Robson til MUTV.

– De handler, der er foretaget denne sommer, viser, at vi er opsatte på at komme tilbage til toppen. 

United er titelfavoritter

Med fire store indkøb er United nu velpolstrede til igen at konkurrere om Premier League-trofæet. Bryan Robson mener nu, at United må regnes blandt de helt store favoritter igen. 

– Når du henter fire spillere af den kaliber, så er du favorit. Ud over disse fantastiske tilføjelser skal vi i forvejen tænke på spillere som Rashford og Martial, som kun vil blive endnu bedre. 

– Jeg synes, at truppen efterhånden ser velbalanceret ud, og jeg tror virkelig, at fansene skal glæde sig til den kommende sæson. 

Det er endnu uvist, om Paul Pogba kommer i spil til årets første Premier League-kamp mod Bournemouth. Til gengæld kan vi glæde os over, at de tre andre nye forventes at spille en rolle i dette opgør. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Ferdinand: Pogba bliver ikke tynget af prisskiltet

Næste artikel

Zidane ønsker Pogba held og lykke

ANNONCE