Fergie: Alle kan vinde

Sir Alex har en følelse af, at United godt kan gå hen at vinde Premier League, men samtidig mener han, at ligaen er mere åben end nogensinde.

Mens Manchester City har fået den bedste sæsonstart og indtil videre topper Premier League, så er United og Arsenal kommet lidt mere blandet igang på de to næste pladser. Leicester og West Ham er blandt overraskelserne i toppen af ligaen.

Den meget åbne sæsonåbning har givet håb for flere klubber, og Sir Alex Ferguson mener også, at der er god grund for flere hold, heriblandt United, til at være optimistiske. 

– Som ligaen er nu, kan alle vinde den. Indtil videre er Leicester det mest stabile hold med bare et enkelt nederlag. Hvis vi (United, red.) ligger i toppen, når vi når nytår, så har vi en god chance, udtaler skotten til ESPN.

Den hollandske manager Louis van Gaal har som bekendt hentet en del nye spillere i sine to første sæsoner i klubben, og Fergie håber, at de hurtigt kan vænne sig til livet i klubben.

– Van Gaal har købt en række nye spillere. Seks i sommer og fem eller seks forrige sommer. Det er ikke nemt at komme til Manchester United og passe ind, det tager tid.

– I min tid var Dwight Yorke helt fantastisk fra dag 1. Men han var en undtagelse. Det tager normalt tid at falde til i klubben specielt som udlænding. 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Bébé om United-retur: Intet er umuligt

Næste artikel

McNair strandet i Helsinki

ANNONCE