Bébé om United-retur: Intet er umuligt

Den tidligere Manchester United-spiller Bébé tror ikke, at det er umuligt, at han en dag kan komme til at spille for United igen.

Når Manchester United-fans drømmer om at få tidligere spillere tilbage til klubben, er det typisk navne som Cristiano Ronaldo og Paul Pogba, der bliver bragt op. Men nu åbner en anden tidligere United-mand op for en retur til klubben.

Den 25-årige Rayo Vallecano-angriber Bébé, der havde en bedre scoringsrate for United i Champions League end Cristiano Ronaldo (et mål hvert 29. minut), kan ikke udelukke, at hans fremtid ligger tilbage på Old Trafford. 

– Jeg har aldrig overvejet det, men intet er umuligt. Hvis jeg scorer ti mål i La Liga, så kan jeg helt sikkert skifte til en stor klub. Hvis jeg scorer ti mål her, så er der sikkert mange store klubber, der jagter mig igen næste år, siger Bébé ifølge ITV til det portugisiske medie Publico.

Bébé nåede at spille 7 kampe for Manchester Uniteds førstehold. I 2014 blev han solgt til Benfica, som han stadig er på kontrakt hos, men er i denne sæson udlejet til Rayo Vallecano.

 

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg er i mit livs form

Næste artikel

Fergie: Alle kan vinde

Relaterede artikler
Total
0
Share