Fergie: Det bliver tæt

Når de to største engelske klubber i moderne fodboldtid tørner sammen er det mere end blot points og sparken til en bold, der gælder. Kampene mod Arsenal…

Når de to største engelske klubber i moderne fodboldtid tørner sammen er det mere end blot points og sparken til en bold, der gælder. Kampene mod Arsenal er som regel intense og med meget på spil, også selvom det gælder det mindre betydelige Community Shield-trofæ – et trofæ United hev hjem for et år siden, efter at have besejret netop Arsenal.

Men lige meget i hvilken sammenhæng, så ser Sir Alex meget at spille for.

“Der er prestige i det, ære i det, så det er nødt til at være kompetetivt. Når Manchester United møder Arsenal kan det aldrig være anderledes, selvom jeg dog ikke tror at kampen vil være et barometer for, hvordan tingene vil udvikle sig henover sæsonen. Det har historien bevist.”

“Søndagens kamp er mellem to af de bedste klubber i landet.”

Samtidig indrømmede Ferguson, at holdet ikke ligefrem er i den bedste form, både hvad angår skader og spilletid til enkelte førsteholsspillere. Det skræmmer dog ikke Fergie, og måske hiver han et par unge kort op af lommen under søndagens kamp.

“Jeg har ikke noget problem med at putte de unge spillere på førsteholdet. Det er på grund af to ting – ført og fremmest vil supporterne gerne have det, og traditionelt forlanger klubben at de unge spillere skal få deres chance, hvis de er gode nok.”

Forrige artikel

United betaler rejsen

Næste artikel

Så er vi - næsten - klar til sæsonen

ANNONCE