Fergie forsvarer Barthez

Fabian Barthez har bestemt ikke fået den start på sæsonen han kunne ønske sig, også selvom sæsonen slet ikke er startet for franskmanden.

Den meget udskældte franske målmand har fået stor konkurrence i kampen om førsteholdsspladsen, efter Ferguson tidligere på sommeren hentede Tim Howard fra USA til klubben.
Specielt efter store præstationer af Howard på klubbens USA tour og specielt i den flotte straffesparkskonkurrence i Community Shield, har Fabian Barthez fået det svært i United ifølge den engelske medier.
Og med et drop i den seneste pre-season kamp mod Stoke, har kritikken havlet ned over franskmanden.

Men Ferguson er ikke en mand der bryder sig om kritik af hans spillere:
“Kritikken af Barthez der er i øjeblikket er unfair og jeg bryder mig ikke om det,” fortalte Ferguson til MUTV og mener den store kritik af Barthez skyldes hans person.

“Der må være noget galt, hvis man begynder at kritisere en spiller på baggrund af et drop som i onsdags. Det er hysterisk og det kan kun skyldes hans person.
Fabian er en god spiller og han tager situationen roligt.
Men man skal huske på, at Fab ikke har haft samme antal træninger med holdet som Howard, Ricardo og Carroll,” udtaler Ferguson.

Fergie vil have endnu en forsvarsspiller

Ferguson indrømmede samtidig, at han i øjeblikket leder efter en forsvarsspiller til det hårdt plagede forsvar:

“Det ville være lækkert med forsvarsspiller til, når man kigger på holdets bredde.
Det er bare svært, at finde den rette.
Jeg leder efter en spiller, som kan spille på alle de 4 pladser bagi og det er der ikke mange der kan, ” fortalte Ferguson.

Forrige artikel

Årlig venskabskamp mod Newport

Næste artikel

Startopstillingen mod Bolton

ANNONCE