Fergie på rov i Juventus

Sir Alex Ferguson lader ikke retsagen gå ubemærket hen og ventes at lægge billet ind på en af de helt store Juventus-stjerner. Det er den engelske avis…

Sir Alex Ferguson lader ikke retsagen gå ubemærket hen og ventes at lægge billet ind på en af de helt store Juventus-stjerner.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er den engelske avis The Daily Mail, som gætter på at Sir Alex Ferguson vil gå på rov i Torino, hvis Juventus bliver tvangsnedrykket.
Manden Fergie vil have er dog ikke Zlatan, Trezeguet eller Del Piero, men derimod en gammel kending i form af Patrick Vieira.

Vieira kom til Juventus for et år siden, men sæsonen gik ikke som forventet for franskmanden som led af formsvigt i de europæiske kampe og ikke gjorde den sædvanlige figur af sig. Det tog han dog hævn på ved det netop afholdte VM, hvor han var en af Frankrigs helt store spillere

Fergie ville gerne have haft fat i Vieira, da han forlod Arsenal sidste sommer, men udtalte dengang:

“Vi fik at vide at Vieira var til salg efter sidste sæson. Men vi havde tidligere budt på ham, hvor vi var blevet fortalt at han ville til United, men istedet endte med at blive i Arsenal.
Så jeg bød ikke og så tog han til Juventus. Om Arsenal ville have solgt ham til os er en helt anden ag.
Jeg tror det ikke,” udtalte Ferguson tidligere på sæsonen.

Og et skifte tilbage til England virker ikke usandsynligt for Vieira som i sin biografi netop har luftet denne tanke.

Forrige artikel

Reservehold til Sydafrika

Næste artikel

Watford rykker på Sylvain Blake

ANNONCE