Fergie: Rooney spares i weekenden

Angriberen skal have ladet batterierne op, så han er klar til tirsdagens strabadser i Champions League mod Sparta Prag og til den vigtige søndagskamp mod…

Angriberen skal have ladet batterierne op, så han er klar til tirsdagens strabadser i Champions League mod Sparta Prag og til den vigtige søndagskamp mod ligaens nummer et, Arsenal, der stadig er ubesejret i både sidste og i denne Premier League sæson.

Rooney har ikke haft en pause, siden han tog Manchester United med storm med sin Hattrick-debut i 6-2 nedsablingen af tyrkiske Fenerbache. Dermed er der banet vej for Alan Smith, der kun har startet i én ud af de sidste 5 kampe, selvom angriberen har scoret 5 mål i de første 6 kampe.

Men Alan Smith får nok hård konkurrence fra Louis Saha, der netop er vendt tilbage fra en knæskade.

På trods af Rio Ferdinands comeback i Uniteds bagerste fire, er Sir Alex Ferguson stadig ikke tilfreds med sit forsvar, der kun har holdt buret rent i 2 ud af 8 Premier League kampe.

”Vi har brug for en solid præstation i forsvaret. Vi har brug for, at forsvaret leverer varen hele tiden nu.”, sagde Sir Alex til Daily Mirror og fortsatte:

”Rios comeback har givet alle i klubben et stort boost og jeg har ikke været overrasket over hans gode præstationer og hvordan han er gledet tilbage i gear.”, sagde Manchester Uniteds manager.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Glazer køber flere aktier!

Næste artikel

Mikkelsen går for toppost i WADA

ANNONCE