Fergie: Rossi den bedste siden Scholes

Scholes startede sin tid som angriber, før han senere blev rykket ned på midtbanen. Og ikke siden ham, har United haft en så god afslutter i egne rækker…

Scholes startede sin tid som angriber, før han senere blev rykket ned på midtbanen. Og ikke siden ham, har United haft en så god afslutter i egne rækker som nu.

Giuseppe Rossi er de seneste uger kommet på alles læber med mål i sin Premier League-debut og en scoring i onsdagens storsejr mod Barnet. Og Fergie er da heller ikke bange for at hylde den tidligere Parma-spiller.

“Hvis du spørger mig hvem der var den sidste angriber med Rossis potentiale fra egne rækker, så må jeg sige Scholes. De er forskellige fra hinanden som typer, men har samme talent. Vi har store forventninger til Rossi, for han har til træning vist sine fantastiske kvaliteter,” udtaler Sir Alex.

Lige nu har Rossi tre angribere foran sig i køen til en førsteholdsplads i form af Rooney, Ruud og, når han engang bliver skadesfri, Louis Saha, men Ferguson tror ikke han kan holde Rossi som fjerdevalg længe.

“Hans problem for tiden er, at vi har to formidable spillere i form af Ruud van Nistelrooy og Wayne Rooney plus, at Louis Saha også snart er tilbage. Men i længden tror jeg ikke det bliver et problem for ham, for spillere med de kvaliteter får altid, hvad de fortjener og han er fast omkring holdet inden længe,” spår Fergie.

Forrige artikel

Optakt Middlesbrough - United

Næste artikel

West Bromwich venter

ANNONCE