Fergie: RvP var aldrig taget til City

Sir Alex Ferguson lader sig ikke påvirke af Roberto Mancinis mind games forude for derbyet.

Manchester Citys manager har forsøgt at køre lidt psykologisk spil mod Manchester United forude for aftenens kamp på Old Trafford.

Italianeren har flere gange udtalt, at United ikke fortjener at være så mange point foran, og at City er bedre. Til trods for at de er 15 point bagefter.

Nu udtaler Mancini så, at “de røde djævle” kun vinder mesterskabet på grund af Robin van Persie.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester City også var interesseret i den tidligere Arsenal-kaptajn i sommers. Var van Persie endt hos de lyseblå, havde de også vundet mesterskabet i år. Det mener Mancini ihvertfald.

Som vi alle ved, endte hollænderen dog i Fergies stald, og den skotske manager giver derfor ikke meget for City-managerens udtalelser.

– Det er rent hypotetisk. Han (RvP, red.) var aldrig taget til City, udtaler Ferguson til SkySports.

En fantastisk fodboldspiller

Ferguson tilkendegiver dog, at Robin van Persie er en fantastisk fodboldspiller. Han har givet Manchester United et friskt pust i denne sæson.

– Han har været fantastisk for os, og han er en rigtig dygtig fodboldspiller. Vi havde brug for lidt modenhed oppe foran, og han har været forrygende.

Den 29-årige angriber har nettet 23 gange i denne sæson. Ét af de vigtigste mål, han har scoret, var på Etihad Stadium, hvor han afgjorde kampen mod Manchester City i tillægstiden.

Forrige artikel

Ingen hyldest til Margaret Thatcher i aften

Næste artikel

Rooney: Nederlag kan koste alt

ANNONCE