Fergie skal træne i sjettebedste række

Sir Alex Ferguson skal være førsteholdstræner hos Farnborough i den sjettebedste engelske række.

Det lyder måske vanvittigt, at Sir Alex Ferguson vender tilbage til fodbold, men ikke desto mindre er det sandt. Det er bare ikke den Ferguson, der er engelsk fodbolds mest vindende træner.

Der er i stedet tale om et reklamestunt for den lille klub Farnborough, hvis trænere og spillere har taget navneforandring. Reel, juridisk navneforandring.

Det betyder, at Sir Alex Ferguson nu skal være first team coach i Blue Square Bet South-klubben, mens José Mourinho er manager. På holdet har de to karismatiske trænere nogle lige så store spillernavne. 

Her finder man blandt andet David Beckham, Lionel Messi, Diego Maradona og Franz Beckenbauer. Til sammen udgør de “By far the greatest team the world has ever seen,” som Farnborough FC selv udtrykker det.

Stuntet er kommet i stand, efter klubben var på randen af konkurs, men blev reddet af bettingselskabet Paddy Power. Samme selskab, som også stod bag Nicklas Bendtners underbukse-gate. Firmaet er desuden blevet trøje- og stadionsponsor i den før så trængte klub. 

I videoen herunder kan du se Farnborough og Paddy Power præsentere projektet i fællesskab. 

Forrige artikel

United vinder ræs om talent

Næste artikel

Bulova afløser Hublot

ANNONCE