United vinder ræs om talent

Manchester United har sikret sig den bare 15-årige Jimmy Dunne for næsen af flere Premier League-klubber. Det skriver The Irish Independent.

Imens det kniber med at lokke de store internationale navne til førsteholdet, så har Manchester United fortsat en enorm tiltrækningskraft, når det gælder fodbold på akademiniveau. De forsvarende mestre har sikret sig et ungt, irsk talent fra Dundalk for næsen af blandt andre Chelsea og Aston Villa.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Fra det øjeblik jeg trådte ind på Carrington, vidste jeg, at det var her, jeg ville være. Det er en stor klub med en fantastisk historie, og de har været meget behjælpelige omkring mit skifte. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Jimmy Dunne til the Irish Independent.

Manchester United fik allerede øjnene op for Dunne, da han var 10 år gammel, og tilbød ham allerede da at træne med på akademiet i Belfast. Centerforsvareren skifter til Manchester United den 19. oktober, hvor han vil skrive under på en firårigkontrakt på sin 16 års fødselsdag.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nyt hjem til U21-mandskabet

Næste artikel

Fergie skal træne i sjettebedste række

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share