Fergie utilfreds med Phil Dowd

Den skotske manager mener, at dommeren lagde en alt for hård linje i dagens 1-1-kamp på Emirates.

Det var en intens affære, da Arsenal og Manchester United i dag krydsede klinger. Kampens dommer, Phil Dowd, lagde en hård linje, og han var ikke bleg for at hive det gule kort op ad lommen. 

Phil Jones, Rafael, Robin van Persie, Jonny Evans og Antonio Valencia fik alle en advarsel, og det er Sir Alex Ferguson godt utilfreds med. United-manageren mener ikke, at Dowd havde formen til at følge med i kampens tempo. 

– Dommeren kunne ikke følge med. Når vi lavede en tackling, fik vi et kort lige med det samme. Vi fik fem advarsler, udtaler Fergie. 

– Vi har nok den bedste disciplin i landet. Jeg mener ikke, det er rigtigt, at vi fik fem advarsler.

Den 71-årige manager nævnte ikke, at der var offside på Theo Walcotts mål. 

En hård kamp 

Sir Alex Ferguson forventede, at Arsenal ville give United en hård kamp, og “The Gunners” skuffede ikke. London-klubben startede som lyn og torden og lagde hårdt pres på Fergies mandskab fra første fløjt. 

– Vi forventede en hård kamp, og vi fik en hård kamp. Arsenal kæmper for Champions League. Vi forventede en virkelig udfordring, udtaler Ferguson. 

– I de første 20 minutter var vi overraskede over Arsenals agressivitet og nogle af deres tacklinger. De satte os på hælene. 

Havde chancerne 

Manchester United havde en del gode muligheder i kampen. Ferguson ærger sig over, at der ikke var nogle af de chancer, der blev omsat til mål.

– Vi havde nok de bedste chancer. Vi havde fire store (chancer, red.) fra hovedstød, udtaler skotten.

– Vi kom igennem gang på gang på deres banehalvdel, og havde vi været lidt mere koldblodige, havde vi vundet kampen 

 

 

Forrige artikel

Arsene Wenger: Fair resultat

Næste artikel

Phil Jones: RvP har nosser

ANNONCE