Fergie: Van der Sar bliver klar

Så smuk som lørdagens 4-0-sejr over Aston Villa var, lige så meget kostede den i form af skader. Fire mand måtte i løbet af kampen skadet forlade…

Så smuk som lørdagens 4-0-sejr over Aston Villa var, lige så meget kostede den i form af skader. Fire mand måtte i løbet af kampen skadet forlade grønsværen.

Edwin van der Sar var end ikke i truppen, men pausen har gjort den hollandske veteran godt. I hvert fald forventes han klar, mens Sir Alex Ferguson vil bruge aftenens træning på Stadio Olimpico til at vurdere Ryan Giggs, Michael Carrick og Patrice Evra.

“Jeg regner med, at vi får Edwin van der Sar klar. Dermed har vi hovedsagligt tvivl omkring Ryan Giggs, Michael Carrick og Patrice Evra, så vi må se, hvordan de klarer aftenens træning,” sagde Sir Alex på sit pressemøde.

Foruden skadesproblemerne i den udtagne trup har skotten set sig nødsaget til at efterlade folk hjemme i Manchester på grund af skader. Heriblandt Nani, der ikke er blevet sine problemer fra Liverpool-kampen kvit.

Selv om Nani sammen med Louis Saha og Darren Fletcher i det mindste havde forstærket bænken, er Ferguson fyldt med selvtillid forud for morgendagens Champions League-kvartfinale.

“Man vil altid gerne kunne stille med sit bedste hold. Folk som Louis Saha og Darren Fletcher havde bestemt pyntet, men i de her kampe handler meget også om form. Og vi kan ikke klage over vores.”

Forrige artikel

Rio: Jeg forlænger snart

Næste artikel

Spalletti: Vi møder verdens bedste

ANNONCE