Fergie: Var klar til at gamble

Sir Alex Ferguson indrømmer ikke overraskende, at han var klar til at satse hele butikken i slutningen af kampene, hvis han øjnede en sejr eller et uafgjort resultat.

Det famøse begreb “Fergie Time” blev udødeliggjort i 1999/98-sæsonen, hvor Manchester United efter flere spektakulære comebacks sikrede sig The Treble. 

Men både før og efter den komplete sæson formåede United at vende truende nederlag til uafgjorte og sejre i de døende minutter, og nu afslører Sir Alex Ferguson, at jagten på et godt resultat er en del af hans dna. 

– Jeg er en gambler, en der tager chancer, og det kan man se på måden, vi spillede i slutningen af kampene, siger Ferguson til Manchester Evening News. 

– Hvis vi var bagud med 15 minutter tilbage af kampen, var jeg klar til at tage flere risici. Jeg var fint tilfreds med at tabe 3-1, hvis det betød, at vi havde haft en god chance for at spille uafgjort eller vinde, uddyber den 71-årige skotte, der stoppede efter mere end 26 år i spidsen for United efter sidste sæson. 

Manchester United blev under Sir Alex Fergusons regime den mest vindende klub i England. 

Forrige artikel

United kigger på ung engelsk stopper

Næste artikel

Se Shinji Kagawas perle mod Ghana

ANNONCE