Ferguson: Det værste jeg nogensinde har set!

Fergusons udtalelser er ikke møntet på lørdagens indsats mod Birmingham City, men derimod referer skotten til Arsenal-spillernes opførsel sidste sæson, da…

Fergusons udtalelser er ikke møntet på lørdagens indsats mod Birmingham City, men derimod referer skotten til Arsenal-spillernes opførsel sidste sæson, da de to tophold krydsede klinger i den famøse kamp på Old Trafford. En kamp der i meget dramatisk stil endte 0-0.

Uniteds manager mener at de diciplinære straffe Arsenal-spillerne blev uddelt efter kampen i september 2003 var alt for milde, og at Arsenal selv burde have grebet ind overfor deres spillere.

“Hvad Arsenal-spillerne gjorde den dag var det værste jeg nogensinde har set i denne sport. Det er intet under at de var så tilfredse med de domme de fik.”

“Arsenal slap afsted alt for billigt – they got away with murder!”

Det er især den legendariske episode med Eric Cantonas berømte kong-fu spark, som nu har fået sindet i kog hos den temperamentsfulde manager.

“Deres disciplinære behandling var latterlig når man tænker på at Eric Cantona fik ni måneder for at angribe en hooligan. Godt nok var det en alvorlig sag, og der er ingen som ville være uening i at noget skulle gøres ved det, men United tog selv del i sagen og suspenderede ham i fire måneder.”

“Jeg tror ikke at Arsenal ville suspendere en af deres egne spillere i fire måneder, ligemeget hvad han så end havde gjort…”

Dårligt eksempel?
Endvidere kritiserer Sir Alex nok en gang det engelske fodboldforbund for inkompetent og uovervejet arbejde.

“FA sagde at Eric var et dårligt forbillede for unge spillere.”

“Men Eric gjorde det i en aftenkamp, der ikke blev sendt på tv. United mod Arsenal havde kick-off ved frokosttid med måske 10 millioner unge seere som så kampen direkte – jeg undrer mig over hvem der har fremstået som det værste forbillede…”

Manchester United møder Arsenal på Old Trafford søndag den 24. oktober på Wayne Rooneys fødselsdag. En kamp som Ferguson har påpeget skal vindes, hvis United skal gøre sig nogle som helst forhåbninger om at blande sig i årets titekamp i Premier League.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson: Kritikerne har deres ret til at afskrive United

Næste artikel

Pete Boyle anholdt

ANNONCE