Ferguson: Kritikerne har deres ret til at afskrive United

“Alle har ret til at afskrive os, fordi vi er et par point bagefter. Fodbold er et uforusigeligt spil, og tingene kan ændre sig.” “Vi er duelige til at…

“Alle har ret til at afskrive os, fordi vi er et par point bagefter. Fodbold er et uforusigeligt spil, og tingene kan ændre sig.”

“Vi er duelige til at vinde i ligaen, men vi bliver nød til at vise, at formen også er stærk nok til det. Det er den ikke for tiden.”

Sådan udtalte Sir Alex Ferguson sig til Sky Sports efter 0-0-kampen mod Birmingham City på St. Andrews, som blev spillet lørdag eftermiddag.

Kampen bød ikke på særlig mange muligheder til Manchester United, men Ruud van Nistelrooy havde den største chance i kampen, hvor Quinton Fortune lagde bolden ind over fra venstre side, men van Nistelrooy skød direkte på benene af Birmingham Citys målmand, Maik Taylor.

Sir Alex Ferguson giver til dels de netop overståede VM-kvalifikationslandskampe skylden, da han mener, at de har fået spillerne ud af den daglige rytme, fordi de skulle ind i nye træningsmetoder, men nu ser Ferguson frem til kampen mod Arsenal FC.

“Arsenal-kampen er en “must-win”-kamp for os, og vi vil gerne vinde den, og dét er det vigtigste. Viljestyrke er vigtigt, og det må vi vise i næste uge.

Vi, Manchester United-fans, må håbe på, at Sir Alex Ferguson og resten af Manchester United-holdet viser viljestyrke i kampen mod Arsenal FC, som spilles d. 24. i denne måned, klokken 17:05.

Forrige artikel

Holdopstillinger: Birmingham City - Manchester United

Næste artikel

Ferguson: Det værste jeg nogensinde har set!

ANNONCE