Ferguson ikke tilfredsstillet endnu

Manchester United genfandt formen, som har manglet i de to sidste kampe, og vandt hele 4-0 i dag mod Aston Villa. Ryan Giggs, Christiano Ronaldo og Kleberson spillede alle fremragende, og viste at kampen mod Chelsea, bare var en dårlig dag for United.

Ruud van Nistelrooy scorede 2 mål i første halvleg, og blev i anden halvleg skiftet ud med Forlan, der ligeledes scorede 2 mål.

Alligevel er manageren Sir Alex Ferguson ikke helt tilfreds: ”Anden halvleg var skuffende,” beklagede han. Vi gik helt ned i tredje gear.”

”Jeg er ikke så sikker på indsatsen i anden halvleg. Vi tog det for roligt. Det var komfortabelt, men man må give Villa lidt ros. De arbejdede hårdt, og lagde os af og til under pres. Jeg kiggede efter noget bedre i anden halvleg, men jeg fik det ikke.”

”Diego og Ruud var fantastiske angribere. Ruud havde gjort sig arbejde, og vi har nu tirsdagens kamp og derbyet næste lørdag.

”Det er en god dag, da Scholes er tilbage, og han vil spille på tirsdag”

”Folk forventede måske, at Arsenal og Chelsea ville vinde i dag, men det er en hård liga og jeg er glad for, at vi har spillet mod de to hold.”

Ferguson afviste igen spørgsmål omkring hans helbred: ”En simpel ting skete og det er blevet normalt igen. Pressen lavede en sensation ud af det.” protesterede Ferguson til Sky Sports.

Forrige artikel

United sejrede mod Villa

Næste artikel

Ferguson forlænger indenfor få dage

ANNONCE