Ferguson klar til at møde FA

Sådan ser det i hvert fald ud. Ferguson fik udsat hans “taletid” med FA med 14 dage, dengang Kenyon var i administrerende direktør i Manchester United.

Nu er de 14 dage så gået, og Ferguson skal svare på FAs spørgsmål om episoden, som foregik på St. James Park.

Hele episoden er blevet til p.g.a. en fældning, som Newcastles Andy O”Brien lavede mod Ryan Giggs. Ryan Giggs havde været fri mod mål, hvis ikke den fældning var blevet lavet, så efter reglerne skulle O”Brien have været udvist, men sådan gik det ikke.

Derfor rassede Sir Alex Ferguson på 4. dommeren, og det endte i, at Ferguson blev henvist til Sir Bobby Robsons kontor sammen med et rødt kort. Herfra kunne han så kommandere troppernes gøren på banen via en træner, som løb frem og tilbage mellem kontor og sidelinie.

I denne sag har Ferguson ikke gode odds. Hele episoden er optaget af TV-kameraer, så Ferguson kan ikke andet, end at kommentere billederne, som FA højst sandsynligvis vil vise ham.

Dog er det første gang, at Ferguson er blevet udvist fra en Premier League kamp, så han har en “ren straffeattest bag sig som en god grund til, at FA ikke skal dømme Ferguson for hårdt.

Forrige artikel

Bennett dømmer Arsenal kamp

Næste artikel

Ferguson: United er kun en ud af ti

ANNONCE