Ferguson: Kunne ikke score

Koncentrationen var ikke god nok i dagens kamp, selvom Sir Alex Ferguson mener, at Manchester United havde meget boldbesiddelse, som han dog ikke kunne se blive udnyttet til at score mod Chelsea.

Manchester United er ude af dette års FA Cup efter et 1-0-nederlag til Chelsea på Stamford Bridge i dagens omkamp af kvartfinalen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sir Alex Ferguson mener ikke, at “De røde djævle” havde koncentrationen til at vinde kampen, samtidig med at skotten heller ikke kunne se United score.

– Vi manglede fatningen til at vinde kampen, sagde Sir Alex Ferguson til ITV efter kampen.

– Vi havde meget boldbesiddelse, men udnyttede det ikke, samtidig med at de stoppede os i at spille kontra.

– Vi lod ikke et mål mere gå ind – men jeg kunne ikke se os selv score på chancerne – ud over den chance som Robin van Persie havde på en helflugter, og den gode redning af Cech på chancen fra Chicharito.

– I første halvleg var vi absolut trygge. Jeg så ikke Chelseas spil som en stor trussel, men målet ændrede kampen, sagde Ferguson.

Næste udfordring

Med et exittet fra FA Cuppen i dag, er Manchester United kun med i Premier League, hvor ligaens nummer to, Manchester City, er det næste hold, som United møder. “De røde djævle” skal møde bysbørnene i Manchester på næste mandag klokken 21.00 på Old Trafford.

Forrige artikel

Statistik for dagens kamp

Næste artikel

Smalling: Ingen undskyldninger

ANNONCE