Ferguson må vente på Benzema

Sir Alex Ferguson skulle angiveligt være klar til at øge sin indsats i kampen for at få lokket Karim Benzema til Old Trafford. Især nu, hvor Carlos Tevez…

Sir Alex Ferguson skulle angiveligt være klar til at øge sin indsats i kampen for at få lokket Karim Benzema til Old Trafford. Især nu, hvor Carlos Tevez har takket nej til en ny kontrakt, og Ronaldo forventes at blive enig med Real Madrid i slutningen af måneden.

Som vi tidligere har fortalt her på OldTrafford.dk, så har Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, indrømmet, at det ville være svært at modstå den “tsunami af penge”, som United kan sende i retningen af den franske klub, og den sporstlige direktør i Lyon, Bernard Lacombe sagde i weekenden, at Manchester United besidder den finansielle muskelstyrke, der skal til for at trække Karim Benzema væk fra Stade Gerland.

Imidlertid har spillerens agent, Karim Djaziri, nu en besked til Sir Alex, som han sikkert ikke er vant til at få. Skotten har nemlig fået besked på at vente. Ifølge agenten skal Fergusons talegaver varmes godt og grundet op, hvis han skal overtale den unge angriber til et skifte denne sommer. Karim Benzema er ganske modvillig omkring et skifte fra Lyon før det kommende VM næste sommer.

Karim Djaziri siger ifølge The Telegraph: “Karim er på ferie i øjeblikket, og han tænker ikke på at skifte. Han ønsker at blive i Frankring i et år mere, så han kan forberede sig på VM, og det tror jeg, at Sir Alex ved. Måske vil han aflevere et bud hos Lyon. Hvis det sker, vil Karim overveje det, men som det ser ud nu, vil Karim blive i Lyon et år mere.”

Forrige artikel

Hargreaves alligevel på rette kurs

Næste artikel

Manchester United forhandler om brasilianer

ANNONCE