Ferguson ser frem til Eriksen-møde

Manchester United træder på torsdag ind i Europa League-turneringen for første gang i klubbens historie, og selvom det var en skuffelse at ryge ud af…

Manchester United træder på torsdag ind i Europa League-turneringen for første gang i klubbens historie, og selvom det var en skuffelse at ryge ud af Champions League i gruppespillet, så er det noget Sir Alex Ferguson glæder sig til og vil tage seriøst, som beskrevet i denne artikel.

Sir Alex Ferguson håber naturligvis på at gå videre, men vil ikke satse lige så meget på de unge spillere, som han gjorde i Champions League-gruppespillet.

”Forhåbentlig kan vi gå videre. Hvis vi gør, skal vi møde enten Athletic Bilbao eller Lokomotiv Moskva, hvilket bliver en udfordring. Avancerer vi derfra, er vi i kvartfinalerne, og hvorfor så ikke gå hele vejen? Jeg vil behandle kampene, som jeg gjorde det i Champions League, men måske være lidt mere påpasselig med mængden af unge spillere. Det kommer selvfølgelig også an på, hvem vi møder den kommende weekend,” siger Sir Alex Ferguson forud for torsdagens Europa League-kamp ude mod Ajax Amsterdam.

Ajax Amsterdam råder over en lille, snu midtbanekreatør, som vi i Danmark kender alt til. Christian Eriksen har floreret i sladderbladenes transfertanker i de sidste vinduer, men Sir Alex Ferguson holder som sædvanligvis kortene tæt til kroppen.

”Der har været meget opmærksomhed omkring ham (Christian Eriksen, red.). Alle har fulgt ham. Vi får at se, hvordan han er (på torsdag, red.).”

Manchester United tager hul på Europa League torsdag kl. 19:00.

Forrige artikel

Suarez isolerer Liverpool i England

Næste artikel

Blog: En trist dag for engelsk fodbold

ANNONCE