Ferguson trækker anklager tilbage

Sir Alex Ferguson har på forunderlig vis fået trukket sine anklager tilbage imod det engelske fodboldforbund, FA.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Anklagerne kom, da Ferguson mente, at de anklagede Arsenal spillere fra Arsenal kampen i september slap for billigt fra den tumult, som der skete efter kampen på Old Trafford.

Ferguson hentydede til, at der i aviserne var skriverier om, at FA havde lavet hemmelige aftaler med Arsenal.

Men Manchester United siger nu i en pressemeddelse, at Ferguson har trukket sine anklager tilbage, efter FA har kunnet give garanti for at der ikke sker sådan noget i forbundet.

“Manchester United har modtaget forsikringer fra FA at der ingen sandhed er i pressens skriverier, om at FA har lavet aftaler med Arsenal FC om straffem for flere af Arsenals spillere efter kampen på Old Trafford den 21. september.”

“Både Manchester United og Sir Alex Ferguson har accepteret disse garantier og udtrykker deres fortrydelse overfor FA for enhver kommentar, der har kunnet give anledning til at sætte spørgsmålstegn ved FAs diciplinærkomite,” hedder det i klubbens pressemeddelse.

FA sendte få minutter efter en pressemeddelse ud fra deres side, hvori de fortæller at forbundet ser sagen som værende afsluttet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs fik 2 spilledages karantæne

Næste artikel

Dagens startopstillinger

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share