Ferguson utilfreds med dommerkendelse

Derfor var Sir Alex Ferguson efter gårsdagens 2-0-sejr over Fulham langtfra tilfreds med dommer Rob Styles, der – ved stillingen 2-0 i anden halvleg – i…

Derfor var Sir Alex Ferguson efter gårsdagens 2-0-sejr over Fulham langtfra tilfreds med dommer Rob Styles, der – ved stillingen 2-0 i anden halvleg – i stedet for at pege på straffesparkspletten, gav Cristiano Ronaldo et gult kort for film, og dermed blev portugiseren frataget en gylden mulighed for at fuldbyrde sit første hattrick i United-trøjen.

“Straffesparksepisoden er et resultat af, at dommeren har en forudfattet opfattelse af, at Ronaldo filmer, det er der ingen tvivl om,” sagde Ferguson til Setanta Sports 1 og fortsatte:

“I dette tilfælde er der ingen tvivl om, at målmanden (Antti Niemi) påvirkede dommeren, hvilket gav et gult kort til Ronaldo,” sagde Ferguson, der havde svært ved at se, hvad Ronaldo – der havde prikket bolden forbi en fremstormende Antti Niemi – skulle få ud af at lade sig falde med vilje.

“Hvorfor skulle han filme,” spurgte skotten retorisk og tilføjede:

“Kendelsen var latterlig og forkert, så simpelt er det.”

For mange brændte chancer
Om kampen som helhed sagde United-manageren:

“Det var en komfortabel 2-0-sejr, selv om Fulham havde bolden meget. Vi brændte for mange chancer, men alt i alt var det en fornuftig indsats. Når vi satte tempoet op, så vi ud som om, at vi kunne score hele tiden,” lød det slutteligt fra Fergie.

Forrige artikel

Virus sendte forsvarsspillere ud

Næste artikel

Sir Alex forventer benhård titelkamp

ANNONCE