Ferguson: Vi får ny Class of 92

David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville. Fremtrædende profiler og legender blev udklækket fra Uniteds ungdomsakademi på stribe i starten af 1990″erne….

David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville. Fremtrædende profiler og legender blev udklækket fra Uniteds ungdomsakademi på stribe i starten af 1990″erne.

Siden har alle eksperter trådt hinanden over tæerne for at få lov at fortælle, at det er umuligt at matche den generation. Men en mand tror det kan lade sig gøre.

“Det kommer til at ske igen. Jeg kan ikke få mig selv til at tro, at en klub som Manchester United kun udklækker sådan en generation en gang i historien. Vi får sådan en generation igen, vi skal have det. Når akademireglerne ændres til det bedre, og der er i øjeblikket fremskridt hvad de regler angår, bliver det muligt at få en stamme på fem-seks stykker ført op gennem rækkerne,” forudser Ferguson på tærsklen til sit 25-års jubilæum.

I øjeblikket rummer Uniteds førsteholdstrup nu også en god del egenproduceret talent. Folk som Cleverley, Welbeck, Evans og naturligvis Giggs kender ruten fra ungdomsrækker til førstehold.

Forrige artikel

Artikel: Fergies Børn - Skotten skabte en hær

Næste artikel

Fergies fem drømmehold

ANNONCE