Fernandes kommenterer på rygter om chokskifte

På trods af en undervældende sæsonstart i Manchester United er Bruno Fernandes ikke på vej til Mellemøsten. Det fortæller han til Sport TV Portugal.

Kan Bruno Fernandes finde på at følge i andre topspilleres spor og skifte til en klub i Saudi-Arabien?

Det spørgsmål kunne man stille sig selv i sidste uge, da mediet Fichajes skrev, at flere saudiarabiske klubber er interesseret i Uniteds anfører. Køberne skulle angiveligt være villige til at smide 100 millioner euro på bordet for at lokke den chanceskabende midtbanespiller til Mellemøsten.

Uanset om der er hold i rygterne eller ej, så maner den 29-årige portugiser rygterne i jorden i et interview med Sport TV Portugal.

– Jeg fokuserer på landsholdet og Manchester United. Jeg er glad for, hvor jeg er, siger han.

Bruno Fernandes har sammen med sine landsmænd været i forrygende form i EM-kvalifikationen, hvor Portugal stensikkert har kvalificeret sig til slutrunden i Tyskland til næste sommer.

Han har stået for seks mål og otte assists i Portugals kampagne, og det offensive es er langt mere optaget af spillet på banen end tomme rygter.

– Jeg kigger ikke på rygter. Jeg lægger ikke mærke til dem. I dag er det meget let at sprede rygter i pressen. Jeg foretrækker at fokusere på mine mål, siger han.

Portugal vandt søndag aften deres sidste kamp i EM-kvalifikationen med 2-0 over Island. Bruno Fernandes scorede det første mål.

Forrige artikel

Erik Ten Hag slipper måske med skrækken

Næste artikel

Romano: United scouter guldfugl intenst - men Benfica kræver kassen for ham

ANNONCE