Flere Kuszczak-forhandlinger

I sidste uge fik United afvist et tredje bud på den polske landsholdsreserve, som Fergie for et par uger siden meldte var så godt som klar for klubben. De…

I sidste uge fik United afvist et tredje bud på den polske landsholdsreserve, som Fergie for et par uger siden meldte var så godt som klar for klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De sidste detaljer, der mangler at blive forhandlet på plads i aftalen, har dog været en hårdere nød at knække, end United havde kalkuleret med i første omgang. West Bromwich-formand Jeremy Peace har nemlig gjort klubben økonomisk sund, og som sådan har de derfor ikke brug for pengene fra et salg af førstekeeperen.

Mandag mødes de to parter dog endnu engang, fortæller The Mirror. West Bromwich er stærkt opsatte på at få Giuseppe Rossi til rådighed i et år for at sende Kuszczak til Old Trafford, men United har gjort det klart for Championship-klubben, at italieneren bliver på Old Trafford. Det afslører Bryan Robson, der håber på snart at få en definitiv afklaring på sagen.

“En aftale med Rossi involveret bliver ikke til noget. Sir Alex har sagt, at Rossi bliver på Old Trafford. Han er en del af deres førstehold, så den tanke er droppet. Jeg har snakket med formanden om, hvad jeg så mener bør gøres, men det er bestyrelsen, der kører denne klub, og det sidste ord omkring Tomasz er deres,” siger Robson, der håber på Kuszczaks fremtid er lysende klar inden ugens udgang.

Forrige artikel

Porto-træner kendte ikke Carrick

Næste artikel

Fergie vil samarbejde med Brøndby

ANNONCE