– Fletcher er en rollemodel for mig

Scott McTominay fortæller hvordan landsmanden Darren Fletcher har spillet en afgørende rolle i midtbanespillerens udvikling.

21-årige Scott McTominay står klar til at få debut for det skotske landshold, når de på fredag møder Costa Rica på Hampden Park. Det er første gang siden november 2014, at United har en spiller med på det skotske landshold.

Dengang var det Darren Fletcher, som repræsenterede skotterne, og den nuværende Stoke-spiller har da også spillet en afgørende rolle i udviklingen hos Scott McTominay. Det fortæller midtbanetalentet selv her få dage før sin debut.

– Der er mange spillere jeg har lært fra, og Darren er bestemt en af dem. Han trænede med os engang imellem da jeg var yngre, og han var en af dem jeg så op til som en leder og en ægte rollemodel her i klubben. Det samme gælder med Michael Carrick, der også er en som virkelig har hjulpet mig meget, fortæller McTominay til det skotske fodboldforbunds hjemmeside.

Tidligere på sæsonen stod netop Fletcher og Stoke overfor McTominay og United, og her blev det atter til et par gode råd fra den erfarne Fletcher til sin yngre landsmand.

– Da vi mødte Stoke tidligere i år snakkede jeg med Darren, og han var virkelig god. Han sagde bare, “bliv ved, fortsæt med at gøre det du gør, og forsøg hele tiden at forbedre dig hver dag, og arbejd hårdt hver dag”, lidt det samme som manageren her også siger hele tiden. Det er vigtige beskeder, og jeg lytter, og forsøger at gøre det godt for både min klub og mit land, udtaler McTominay.

McTominay roste samtidig landstræner Alex McLeish, der allerede har gjort et positivt indtryk på midtbanespilleren, som altså kan få debut hjemme i Glasgow fredag aften mod Costa Rica.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Har Mourinho ret til at hænge Shaw ud?

Næste artikel

Manchester United vil genetablere kvindefodboldhold

Relaterede artikler
Total
0
Share