Fletcher takker for støtten

Darren Fletcher fik lidt over en time på banen i går for reserverne, og den skotske midtbanespiller er langsomt på vej mod et comeback på højeste niveau.

67 minutter fik Darren Fletcher på banen i går for Warren Joyces reserver, der hjemme spillede 2-2 mod Fulham. Det var første gang i et lille års tid, at skotten fik spilletid, efter han gennemgik en større operation for at få mere kontrol over hans tarmsygdom.

Skotten var naturligvis lykkelig efter kampen, og håber nu han kan bygge videre på formen, og langsomt begynde at nærme sig David Moyes og co på førsteholdet.

– Det var længe siden, så det var skønt at være tilbage. Jeg har trænet i nogle uger nu, så næste skridt er at bygge noget kamptræning på. Planen var at se hvordan det gik i pausen, og derefter nå til de 60 minutter. Jeg følte det gik fint, men valgte at gå ud, for ikke at blive uvenner med behandlerne.

– De har været fantastiske, specielt vores læge Steve McNally. Han har arbejdet tæt sammen med mig, og det har hele klubben. Lige fra Sir Alex Ferguson til den nye mand David Moyes, samt også David Gill. Alle i klubben har været fantastiske, og jeg kunne ikke bede om mere, sagde Fletcher efter kampen til MUTV.

Takker det forrygende trænerteam

Foruden også at takke hans familie for den uvurderlige støtte i kampen for at overvinde sygdommen, takkede Fletcher også den nye manager David Moyes, der hele tiden har øje på den skotske midtbanespiller.

– Det er altid frustrerende at kigge på fra sidelinjen, og mit mål er at komme tilbage og hjælpe til inde på banen. Vi har måske ikke startet så godt, men vi er ved at finde momentum, og vil rykke os det næste stykke tid. Vi har en god trup, en god manager og et fremragende team.

– David Moyes har hele tiden fulgt mig og snakket med doktoren, også selv om han har et vigtigt job, og jeg takker ham meget for at give mig tid til at komme ovenpå. Forhåbetnlig kan jeg få lidt flere u21-kampe i benene, og gerne spille 90 minutter, inden jeg for alvor er i spil til førsteholdet. Hvis jeg får chancen, vil jeg naturligvis tage den. Jeg arbejder hårdt med u21, og det er et fremragende team med Warren Joyce og Nicky Butt, og de hjælper mig så jeg er klar, hvis manageren skulle have brug for mig en dag, siger Fletcher.

Forrige artikel

Büttner håber på spilletid i aften

Næste artikel

Tunnicliffe: Januzaj viser os vejen

ANNONCE