Fletcher: Vi skal blive bedre

Med 7 point op til de førende hold, Arsenal og Chelsea, efter 5 kampe, er sæsonen allerede blevet en kamp op ad bakke for United og spillerne er godt klar…

Med 7 point op til de førende hold, Arsenal og Chelsea, efter 5 kampe, er sæsonen allerede blevet en kamp op ad bakke for United og spillerne er godt klar over det.

”Vi kan ikke tåle at tabe flere point, hvis Arsenal og Chelsea bliver ved med at vinde. Vi prøvede det allerede sidste år, med for mange uafgjorte og tabte kampe”, sagde Darren Fletcher til manutd.com.

Men samtidig mener ”Fletch”, at United stadig kan rejse sig fra deres mareridtsagtige start og at kampen om mesterskabet ikke er slut, før alle hold har spillet 38 Premier League kampe.

”Vi skal blive ved med, at hente point. Hvis vi er nummer et, når sæsonen er slut, er det alt der tæller.”, fortsatte han.

Og Manchester United kan jo passende starte jagten på flere Premier League point, når de tager til Reebok Stadium på lørdag, hvor Bolton Wanderers står for tur. En kamp, der i øvrigt måske får argentinsk islæt, da Uniteds nyindkøb, Gabriel Heinze, står til at få debut, efter sin guldmedalje ved de Olympiske Lege i Athen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Queiroz: Ruud stopper karrieren i United

Næste artikel

Albiston roser unge Rossi

ANNONCE