Forlan vs United – part one

Den uruguyanske angriber var et flop på Old Trafford, men snuppede den europæiske guldbold i sidste sæson som spansk ligatopscorer, og derfor har der…

Den uruguyanske angriber var et flop på Old Trafford, men snuppede den europæiske guldbold i sidste sæson som spansk ligatopscorer, og derfor har der stort set ikke fokuseret på andet end Diego Forlan siden Champions League-lodtrækningen for små tre uger siden lå klar.

Diego Forlan får nemlig allerede i første runde altså mulighed for at hilse på gamle venner, der dog ikke inkluderer Roy Keane, eftrersom han eftersigende skal have pådraget sig en småskade under træningen som holder ham ude. Til gengæld kan United glæde sig over, at mod City savnede Cristiano Ronaldo lidt overraskende er tilbage igen til kampen i Spanien – og efter Fergies tidligere kommentarer at dømme dermed selv må have meldt sig klar ovenpå faderens død.

I det spanske har søgelyset ikke været rettet så meget mod Diego Forlan de senere dage, men derimod Juan Riquelme, som måtte udgå af weekendens kamp mod Sevilla, men trods det forventes at troppe op på El Madrigal klar til kamp. Helt sikkert er det dog, at Villarreal uanset Riquelmes deltagelse eller ej må undvære en offensiv profil, da ex-Milan-angriberen José Mari lægger ud med to kampes karantæne overført fra sidste sæsons UEFA Cup.

Mens alle United-fans håber, at Manchester-mandskabet får en lidt bedre Champions League-start end sidste års halvskuffende 2-2 i Lyon, så skal de ikke kigge mod statistikken for at forstærke troen. Kigger man på den, kan man nemlig læse at United ikke har vundet deres sidste fem udekampe i Champions League – og de sidste tre er der ikke end scoret i.

Og når man lægger til, at Villarreal har mødt engelsk modstand tre gange i europæisk sammenhæng og vundet samtlige opgør – et mod Middlesbroughs i sidste års UEFA Cup plus dobbeltsejrene over Everton i kvalen – så må man så sandelig ikke håbe, at alt arter sig efter statistikken om et døgns tid. Så står United nemlig fortsat noteret for nul point i gruppe D i morgen aften.

Det kan i øvrigt oplyses, at det er Kim Milton Nielsen der er sat til at passe fløjten på El Madrigal – med Michael Svendsen som fjerdedommer.

Truppen: Van der Sar, Howard, O”Shea, Brown, Ferdinand, Silvestre, Heinze, Fletcher, Scholes, Smith, Giggs, Rooney, Ronaldo, Richardson, Rossi, Van Nistelrooy, Pique, Park, Miller.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Reserve: Curzon Ashton - United (venskabs kamp)

Næste artikel

Keane ude til november

ANNONCE