Reserve: Curzon Ashton – United (venskabs kamp)

Sylvan Ebanks-Blake var tilbage i start opstillingen for første gang siden han brækkede benet i Februar, og det fejrede han med et hattrivk på 43 minutter…

Sylvan Ebanks-Blake var tilbage i start opstillingen for første gang siden han brækkede benet i Februar, og det fejrede han med et hattrivk på 43 minutter.

Målene blev sat ind efter 8, 23 og 43 minutter før han blev skiftet ud med Frazier Campbell i halvegen.

Det første mål, på det nye Tameside Stadion, var et lavt hårdt skud som målmanden ikke kunne holde. Nummer to var et flot lob over målmanden.

United tredje mål var egentlig også Sylvans fortjeneste i det hans skud på mål blev forsøgt headet væk af Andrew Waine, men istedet dirigerede han bolden ind i eget mål.

2 minutter senere fuldendte Sylvan så sit Hattrick og United kunne gå til pause med en føring på 4-0

Efter 66 minutter kunne Kenny Cooper score til 5-0 med et hårdt langskud, før Lee Martin, som tidligere i kampen havde brændt et straffespark, 3 minutter senere kunne gøre det til 6-0

Campbell, som havde afløst Ebanks-Blake ville ikke stå tilbage uden at have scoret, lobbede flot bolden over en udstormende målmand til 7-0 før Markus Neumayr kunne gøre det til slut resultatet 8-0

United: T Lee, Ngalula (S Evans, 55), K Lee (Gibson, 20), R Jones, Pique (Shawcross, 46), Neumayr, Moran, Cooper, Ebanks-Blake (Campbell, 46), Rossi (Rose, 46), Martin

Bænk: Zieler, Simpson