Forsvarsspiller til prøvetræning

United har i denne uge 18-årige Mason Holgate på prøve, med henblik på en permanent transfer.

18-årige Mason Holgate er ganske ukendt for de fleste, men forsvarsspilleren er i denne uge på prøve i Manchester United, hvor Warren Joyce og Nicky Butt holder øje med talentet fra Barnsley.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I sidste sæson spillede højrebacken 22 kampe for Barnsley og scorede en enkelt gang. Det har medført interesse for en række topklubber, senest har Aston Villa budt en million pund for Holgate, noget Barnsley afviste som for lavt et bud.

Holgate sammenlignes med en tidligere Barnsley-spiller, nemlig John Stones, der nu har stor succes i Everton og regnes for at være et af Englands største forsvarstalenter.

Han fik sin debut i december sidste år, da Barnsley spillede 1-1 mod Doncaster i League One. Holgate er primært højreback, men kan også spille i det centrale forsvar. Han har været i Barnsley siden han var ni år gammel.

Holgate træner efter planen med i United indtil fredag, hvorefter Butt og Joyce vil træffe en beslutning om man vil købe ham fri af Barnsley. Holgate selv skulle selv være frisk på et skifte, efter han afviste et tilbud om at forlænge med Barnsley, men ønsker at blive udlejet for at holde fast i sin udvikling.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chefen er glad for de nye spillere

Næste artikel

Tidligere United-spiller kritiserer Jones og Smalling

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share