Chefen er glad for de nye spillere

Louis van Gaal roser Ed Woodward, og er glad for at have mere balance i truppen.

På gårsdagens pressemøde i Seattle blev de tre nye ansigter i United-truppen præsenteret. Matteo Darmian, Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin er alle nye i United, og det glæder chefen Louis van Gaal.

– Jeg er meget glad, da det i min optik er gode spillere. Det er også derfor vi har købt dem. Jeg er glad for at de er på plads inden pre-season kampene, dermed kan vi forberede alle hold-elementerne sammen med dem. Det er meget bedre end sidste år.

– Sidste år havde vi desuden ikke balance. Jeg ønskede balance på midtbanen, så man kunne forvente jeg ville købe to kontrollerede midtbanespillere. Manchester United køber kun spillere der kan bringe noget til filosofien, vi køber ikke bare for at købe. Alle de tre nye kan bidrage med en masse, sagde van Gaal.

Matteo Darmian
United har hentet en ny højreback i italienske Matte Darmian. Han er en alsidig spiller, men er umiddelbart købt til at kæmpe med Valencia om pladsen som højreback.

– Matteo skal kæmpe med Valencia, og det ved Antonio også godt. Jeg ønskede en spiller som kan forsvare, og Matteo har en fremragende fornemmelse for at orientere sig på banen. Han er hurtig, er ganske okay i luftspillet – hvilket også er et plus, og så kan han bidrage i det opbyggende spil, sagde van Gaal.

Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger
De to nye herrer til midtbanen kommer til at kæmpe med Daley Blind og Michael Carrick om en plads på den centrale midtbane. Men van Gaal glæder sig over den hårde konkurrence på denne position af banen.

– De ved allerede at de skal kæmpe for deres plads. Det er aldrig sikket. Morgan skal kæmpe med Carrick, Blind og Schweinsteiger, det er dem som kan spille i midten. Det gælder også for Carrick, jeg fortalte ham det inden sommerpausen, lød det fra den hollandske manager.

Louis van Gaal fortalte samtidig, at han regner med at Schneiderlin kan gå direkte ind i systemet, og forventer ikke problemer med tilpasningen for de to udefra Darmian og Schweinsteiger.

– Morgan er en type som kan gå direkte ind i systemet og passer i vores filosofi. Han kender Premier League, spørgsmålet er om Bastian og Darmian kan de klare presset i Premier League? Det er jeg sikker på de kan.

– Jeg ser ikke bare på de spillemæssige kvaliteter, men jeg ser også på de menneskelige kvaliteter hos dem. Jeg er sikker på at Bastian vil gøre alt for at blive lige så succesfuld som i Bayern, sagde van Gaal.

United-manageren havde til sidst et par roser til Ed Woodward, der har haft nogle travle uger på kontoret, for at sikre de nye spillere.

– Det er ikke nemt at få spillere af denne kaliber. Så jeg er meget stolt, specielt af Ed Woowdard, for at have klaret det, sagde van Gaal fra pressemødet i USA.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Muligt at Chicharito bliver

Næste artikel

Forsvarsspiller til prøvetræning

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share