– Forsvarsspillerne frygter Rashford

Smalling er ikke i tvivl om, at forsvarsspillerne i Premier League frygter den 18-årige angrebskomet.

Han har selv stået over for en lang række af verdens bedste angribere i sin United-karriere, og han ved, hvordan det er, når angrebsspillerne bliver et ubehageligt bekendtskab. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I weekenden så vi, hvordan Rashford fuldstændigt parkerede Demichelis ved Uniteds mål, og hvordan argentineren efterfølgende begik et klokkeklart straffespark på teenageren, der dog ikke blev dømt. Smalling kommer i et interview med MUTV med sin vurdering af, hvorfor Rashford er så ubehagelig for forsvarsspillerne. 

– Du kan tydeligt se, hvordan han altid er helt oppe i ryggen på forsvarsspillerne. Jeg ville ikke have lyst til at spille mod ham, for han er den type angriber, man ikke bryder sig om. Han har gjort det på samme måde i de tidligere kampe, og det er en stor fordel for os. 

– Det er virkelig dejligt at se en så ung spiller, som bare altid løber solen sort. I så, hvordan han fik krampe mod slutningen af kampen, men det stoppede ham ikke. Han var mand nok til at fortsætte. 

Smalling er lige nu samlet med det engelske landshold, hvor han som den eneste United-spiller skal deltage i kampene mod Tyskland og Holland. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hollandsk stortalent tæt på United

Næste artikel

United-belgiere reagerer på terrorangreb

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share