– Forsvarsspillerne frygter Rashford

Smalling er ikke i tvivl om, at forsvarsspillerne i Premier League frygter den 18-årige angrebskomet.

Han har selv stået over for en lang række af verdens bedste angribere i sin United-karriere, og han ved, hvordan det er, når angrebsspillerne bliver et ubehageligt bekendtskab. 

I weekenden så vi, hvordan Rashford fuldstændigt parkerede Demichelis ved Uniteds mål, og hvordan argentineren efterfølgende begik et klokkeklart straffespark på teenageren, der dog ikke blev dømt. Smalling kommer i et interview med MUTV med sin vurdering af, hvorfor Rashford er så ubehagelig for forsvarsspillerne. 

– Du kan tydeligt se, hvordan han altid er helt oppe i ryggen på forsvarsspillerne. Jeg ville ikke have lyst til at spille mod ham, for han er den type angriber, man ikke bryder sig om. Han har gjort det på samme måde i de tidligere kampe, og det er en stor fordel for os. 

– Det er virkelig dejligt at se en så ung spiller, som bare altid løber solen sort. I så, hvordan han fik krampe mod slutningen af kampen, men det stoppede ham ikke. Han var mand nok til at fortsætte. 

Smalling er lige nu samlet med det engelske landshold, hvor han som den eneste United-spiller skal deltage i kampene mod Tyskland og Holland. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hollandsk stortalent tæt på United

Næste artikel

United-belgiere reagerer på terrorangreb

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share