Fortune forhandler med Celtic

Quinton Fortunes agent bekræfter overfor irske Setanta Sport, at Fortune torsdag skal mødes med Celtics ledelse for at påbegynde forhandlinger om en…

Quinton Fortunes agent bekræfter overfor irske Setanta Sport, at Fortune torsdag skal mødes med Celtics ledelse for at påbegynde forhandlinger om en kontrakt.

I sidste uge var Fortune overraskende for mange i Glasgow, hvor han kiggede på forholdene i den skotske mesterklub. Han var inviteret nord for grænsen af Roy Keane, men det var ikke bare for ren vennetjenestes skyld, at Keano viste ham rundt. Det var også i Celtics interesse.

“Forhåbentlig kommer vi til at snakke med Celtics formand Peter Lawwell torsdag. Mødet er ikke helt bekræftet endnu, men det er tidspunktet, vi håber på vi kan mødes. Vi ved ikke, om de vil smide et tilbud på bordet med det samme, men forhåbentlig vil der i hvert fald blive prikket hul på forhandlingerne.”

“Celtics interesse i ham er krystalklar, men Quinton har fortsat et åbent sind om, hvor han spiller i næste sæson. Vi skal sørge for, at alt er det rigtige for ham. Både finansielt men bestemt også rent fodboldmæssigt, for det altoverskyggende tema for ham er, at komme til at spille fast igen,” siger Fortunes agent Francis Martin.

Forrige artikel

Ændringer i Amsterdam

Næste artikel

Pugh forlader Leeds

ANNONCE