Fowler: Vil se United mod de bedste hold

Den tidligere Liverpool-angriber Robbie Fowler vil se United mod et af de bedre hold, før han vil kalde holdet for mesterskabskandidat.

Manchester United har fået en fornem start på sæsonen, hvor de har vundet seks ud af de første syv kampe i Premier League. Holdet har tilmed scoret 21 mål og kun lukket to ind.

Den flotte start får dog ikke Robbie Fowler til at kalde holdet for kandidat til titlen endnu.

– Jeg kommer ikke til at kritisere dem for deres sæsonstart med den stime, de har. Men hvis man kigger på deres modstandere indtil nu, så er det på papiret hold, som de skulle skulle slå.

– Jeg vil ikke lyde respektløs overfor dem, men over den næste måneds tid vil vi se, hvad deres hold er bygget af, når de kommer op imod stærkere modstandere, siger englænderen til Daily Mail.

Liverpool er modsat United kommet lidt mere skrantende igang i denne sæson, men Fowler mener, at det stadig er tidlige dage, og kampen i morgen kan vende om på tingene.

– Det er en stor kamp. Der er ingenting, der er endeligt, hvis Liverpool taber, men det vil gøre tingene svært. Liverpool har fået et par enkelte gode resultater og haft et par gode præstationer, men der har ikke været kontiunitet. Det kan måske ændre sig med en sejr i morgen.

Kampen mellem United og Liverpool sparkes igang klokken 13:30 i morgen, lørdag.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Derfor er Liverpool-kampene stadig størst

Næste artikel

Optakt: Liverpool FC – Manchester United

ANNONCE