Fred: Mourinho vigtig i min beslutning om skiftet til United

Uniteds brasilianer udtaler, at José Mourinho var vigtig i forbindelse med hans beslutning om at skifte til United i sommers.

Manchester Uniteds dyre brasilianer, Fred, skiftede til klubben i sommers. Her var der også muligheder for at skifte til andre klubber, blandt andre Manchester City i vinteren 2018, men Fred valgte United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er rigtigt, jeg fik et tilbud fra dem (City, red.), og jeg snakkede endda med mine brasilianske holdkammerater, der spiller for vores naboer. De prøvede at overtale mig om at skifte til dem, men det skete ikke. Så blev det sommer, og der var andre tilbud, inklusiv United. Jeg besluttede hurtigt, at det var klubben for mig.

Fred nævner også, at træner José Mourinho var vigtig i overvejelserne i sommers.

– Mourinho er topprofessionel, og alle spillere vil arbejde under sådan en vinder. Jeg lærer mange ting af ham, det er helt sikkert. Han er også sjov, både på og udenfor banen, og laver jokes i omklædningsrummet. Han var meget vigtig i min beslutning om at skifte til United.

Fred, der eftersigende var tæt på at skifte til de lyseblå fra Manchester, oplever sit første Manchester-derby i weekenden, når United drager til Etihad og besøger Manchester City.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Allegri udpeger Fellaini som afgørende for United

Næste artikel

Podcast: 2-1 i Torino, Football Leaks og City-optakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share