Fred: Mourinho vigtig i min beslutning om skiftet til United

Uniteds brasilianer udtaler, at José Mourinho var vigtig i forbindelse med hans beslutning om at skifte til United i sommers.

Manchester Uniteds dyre brasilianer, Fred, skiftede til klubben i sommers. Her var der også muligheder for at skifte til andre klubber, blandt andre Manchester City i vinteren 2018, men Fred valgte United.

– Det er rigtigt, jeg fik et tilbud fra dem (City, red.), og jeg snakkede endda med mine brasilianske holdkammerater, der spiller for vores naboer. De prøvede at overtale mig om at skifte til dem, men det skete ikke. Så blev det sommer, og der var andre tilbud, inklusiv United. Jeg besluttede hurtigt, at det var klubben for mig.

Fred nævner også, at træner José Mourinho var vigtig i overvejelserne i sommers.

– Mourinho er topprofessionel, og alle spillere vil arbejde under sådan en vinder. Jeg lærer mange ting af ham, det er helt sikkert. Han er også sjov, både på og udenfor banen, og laver jokes i omklædningsrummet. Han var meget vigtig i min beslutning om at skifte til United.

Fred, der eftersigende var tæt på at skifte til de lyseblå fra Manchester, oplever sit første Manchester-derby i weekenden, når United drager til Etihad og besøger Manchester City.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Allegri udpeger Fellaini som afgørende for United

Næste artikel

Podcast: 2-1 i Torino, Football Leaks og City-optakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share