Gakpo: Indtil i sidste uge troede jeg, at jeg skulle til Manchester United

Cody Gakpo var rygtet til flere forskellige klubber i Premier League, men endte med at blive i hollandske PSV Eindhoven.

PSV Eindhovens offensive spiller Cody Gakpo var i en længere periode i løbet af sommerens transfervindue kædet heftigt sammen med et skifte til Manchester United, men blev i sidste ende fravalgt til fordel for en rival i Ajax i form af Antony. Ikke kun United var interesseret, hvor der også var forlydender om et skifte til Southampton eller Leeds på transfervinduets sidste dage, men det blev heller ikke til noget, da Gakpo valgte at blive i Holland.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu har han kommenteret på sommerens kaos i et interview med PSV TV:

– I starten af transfervinduet havde Manchester United henvendt sig. Vi ventede på det i et lille stykke tid. Signalerne blev mere og mere positive, og på et tidspunkt tænkte jeg, at det rent faktisk ville blive til noget.

Dog vidste det sig undervejs i løbet af sommeren at Gakpo måske ikke alligevel skulle til Manchester United.

– Muligheden for et skifte falmede en smule, og var helt væk i sidste uge. Vi arbejdede hele vinduet imod det. I løbet af den sidste uge kiggede jeg på alle mine muligheder. Til sidst kom PSV med et godt tilbud, som vidste sig at være det rigtige valg for mig.

Tidligere Manchester United træner, og nuværende træner for det hollandske landshold Louis Van Gaal havde også snakket med den 23-årige landsholdsspiller om et muligt skifte:

– Jeg ringede til træneren, for at spørge om råd. Hans råd var klart; han sagde at jeg skulle følge min mavefornemmelse, men at et skifte i en sæson med et Verdensmesterskab er ikke ideelt for en spiller. Fordi når du tager til et andet sted, så skal du vænne dig til det. Jeg var enig med ham.

– Fra mit synspunkt var det alt sammen meget sidste minut. Indtil i sidste uge troede jeg, at jeg skulle til Manchester United. Så skulle jeg vælge en ny klub på en uge. Det er ikke rart for PSV, fordi det er meget sidste minut. Og heller ikke rart for mig, fordi det føles så forhastet.

– Det var nogle hektiske dage, uger, og måneder. Det var første gang jeg oplevede et transfervindue, hvor jeg kunne blive eller tage afsted. Du håber på at der ville være klarhed i begyndelsen af vinduet. Jeg er glad for det er overstået, siger en lettet Gakpo afslutningsvis.

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
9
Shares
Forrige artikel

Podcast: Arsenal optakt - Er United på rette vej?

Næste artikel

Erik ten Hag roser Martínez og resten af forsvaret

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
9
Share