Erik ten Hag roser Martínez og resten af forsvaret

Lisandro Martínez har taget den røde del af Manchester med storm efter sit skifte fra Ajax. Han har også imponeret Erik ten Hag, selvom manageren stadig forventer mere af nyindkøbet.

Forud for søndagens storkamp på hjemmebane mod Arsenal har manager, Erik ten Hag, afholdt pressemøde. Praktiske omstændigheder gjorde dog, at dette blev afholdt på King Power Stadium efter kampen mod Leicester i torsdags.

Her roste hollænderen de defensive spillere for deres sammenhold. De arbejder sammen som en enhed, hvilket gør det svært for modstanderne at kreere chancer.

Én af de helt store årsager til dette er nyindkøbet Lisandro Martínez. Ligesom resten af holdet havde han en svær start på denne Premier League-sæson.

Men med tre sejre i træk og clean sheet mod både Southampton og Leicester så virker det til, at Martínez og resten af defensiven er ved at finde melodien.

Den aggressive argentiner er blevet belønnet med titlen som månedens spiller i United, og Erik ten Hag roser ham også forud for kampen mod Arsenal.

– Jeg ville have ham pga. hans spil med fødderne, men du kan også se hans defensive kvaliteter, hans hårdhed, hans positionering, hans forudseenhed, hans sammenhold, udtaler manageren.

Ligesom med resten af holdet så forventer ten Hag dog endnu mere af Lisandro Martínez. Vi må ikke stille os tilfredse endnu, påpeger han.

– Jeg ved hvad han er i stand til. Det er udgangspunktet. Han gør det fint, men han skal gøre det meget bedre, siger Erik ten Hag.

Det er klokken 17:30 i dag, at Martínez og resten af mandskabet skal forsøge at bygge videre på de positive takter fra de seneste tre kampe.

 

 

Forrige artikel

Gakpo: Indtil i sidste uge troede jeg, at jeg skulle til Manchester United

Næste artikel

Antony og Dubravka får tildelt rygnummer

ANNONCE