Gerrard til Sir Alex: Er jeg virkelig bare en gennemsnitsspiller?

At Sir Alex Ferguson i sin seneste selvbiografi kaldte Steven Gerrard for en gennemsnitslig midtbanespiller er tydeligvis ikke blevet glemt af den tidligere Liverpool-stjerne.

Den tidligere Liverpool-anfører Steven Gerrard udkommer snart med en ny selvbiografi, hvor han vil fortælle om sine mange trofæløse sæsoner.

I den forbindelse har The Daily Mail stillet en række spørgsmål til den tidligere engelske landsholdsspiller, der som bekendt blev ufdvist i sit sidste opgør imod Manchester United.

Blandt nogle spørgsmålene og svarene er:

Avis: Hvis du kunne invitere fem personer til middag, hvem skulle det så være?

Steven GerrardJose Mourinho, Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger, Rafa Benitez og Jamie Carragher for lige at sætte gang i tingene.

Avis: Hvad er dit motto?

Steven Gerrard: Du får kun det ud af fodbold som du selv lægger i det. (*host*, red.)

Avis: Hvis du kunne stille et spørgsmål til en sportspersonlighed? 

Steven Gerrard: Så ville jeg spørge Sir Alex Ferguson om han virkelig følte at jeg var gennemsnitslig. (I sin seneste selvbiografi beskrev SAF Gerrard som værende en gennemsnitslig midtbanespiller, red.)

Avis: Sæt din top fem af disse midtbanespillere: Gerrard, Keane, Lampard, Scholes, Vieira.

Steven Gerrard: Keane nummer 1. Resten? De var alle ret forskellige. Frank var den bedste målscorer. Scholes den bedste fodboldspiller. Vieira den sværeste modstander. Jeg elskede at spille imod dem alle. 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Månedens spiller blev den nye italiener

Næste artikel

Messi: Der er ingen som Rooney

ANNONCE