Messi: Der er ingen som Rooney

Ifølge den firedobbelte verdensetter kan Manchester Uniteds kaptajn ikke sammenlignes med nogen anden spiller.

Efter Manchester Uniteds kaptajn, Wayne Rooney, denne uge overgik Sir Bobby Charltons rekord som Englands mest scorende spiller, har roserne fra kollegaer og kritikere været stor.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rooney har dog også måtte lægge navn til en del kritik i de senere år. Med 10 Premier League-kampe i streg uden en scoring, er denne blevet aktuel igen. 

Men spørger du den firedobbelte Ballon d’Or-vinder Lionel Messi, er der dog ingen tvivl om den 29-åriges talent. Det udtaler argentineren ifølge The Mirror.

– For mig er Wayne Rooney en af de spillere, der er den eneste af sin generation; en af de specielle spillere, som ikke tåler sammenligning med nogen anden.

– Der er mange specielle spillere derude, men Rooney har exceptionel kvalitet og tekniske evner, foruden at være en af de stærkeste spillere, jeg har spillet imod – med en uovertruffen arbejdsomhed. Der er ingen, der er som ham.

Wayne Rooney kom med sit 50. England-mål op på sin femte scoring i seks kampe i denne sæson. Dog har han stadig til gode at kommme på måltavlen i Premier League.

Lionel Messi har mødt Rooney i to Champions League-finaler. Den firedobbelte verdensetter har scoret 415 mål i 487 kampe for Barcelona.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Gerrard til Sir Alex: Er jeg virkelig bare en gennemsnitsspiller?

Næste artikel

Herrera ser frem mod Liverpool

ANNONCE