Gibson frygter hævntørstige United

Darron Gibson er sikker på, at hans tidligere holdkammerater vil være ekstra motiverede til aftenens opgør på Goodison Park.

De fleste husker Manchester United og Evertons seneste kamp mod hinanden. I fjerdesidste runde af sidste sæson var Fergies tropper foran 4-2 på Old Trafford med under ti min tilbage af kampen. Alligevel lykkedes det for “The Toffees” at hive et uafgjort-resultat med hjem til Liverpool, da først Nikica Jelavic og siden Steven Pienaar scorede.

På daværende tidspunkt var Manchester United fem point foran Manchester City, så 4-4-kampen mod Everton blev på mange måder afgørende for titeludfaldet. Det tror den tidligere United-spiller Darron Gibson ikke, at “De Røde Djævle” har glemt.

– Det vi gjorde på Old Trafford sidste sæson gør aftenens kamp endnu større, og alle glæder sig. United forsøger at vinde alle kampe, men måske er der lidt vrede denne gang, for vores kamp på Old Trafford kostede dem i bund og grund mesterskabet, udtaler Gibson ifølge Daily Star.

– Men vi vil selvfølgelig forsøge at få et godt resultat.

Darron Gibson spillede i Manchester United før han skiftede til Everton i januar 2012. Han nåede at score 10 mål i 60 kampe i hans tid på Old Trafford.

Forrige artikel

Optakt: Everton - Manchester United

Næste artikel

Giggs gearet til Everton

ANNONCE