Giggs elsker sit nye job

Ryan Giggs er begejstret for rollen som assistent under Louis van Gaal og savner derfor ikke livet som fodboldspiller.

Efter mere end 24 år som fast inventar på grønsværen for Manchester United lagde Ryan Giggs ved udgangen af maj støvlerne på hylden. 

I stedet er den 40-årige waliser fortsat som assistenttræner under den nye manager, Louis van Gaal. Ogtilbuddet om at arbejde under den 62-årige hollænder var for lukrativt til at sige nej til, forklarer United-legenden. 

– Det var en strålende mulighed for mig til at starte min trænerkarriere og lære fra en manager med tonsvis af erfaring. Det var en stor, personlig mulighed, og jeg elsker det, siger Giggs til MUTV. 

Den nu tidligere offensivspiller fik allerede i sidste sæson smag for livet på trænerbænken.

Således var han førsteholdstræner under David Moyes, der blev fyret ultimo april. Ifølge flere engelske medier kom det i slutningen af Moyes’ periode på Old Trafford til sammenstød mellem ham og Giggs, fordi sidstnævnte var uenig med bl.a. spilsystemet og træningspassene. 

En historie, der dog blev kategorisk afvist af klubben. 

Ny start

Ryan Giggs erkender dog blankt, at hans rolle har ændret sig markant, efter han er blevet forfremmet i trænerstaben, og van Gaal har gjort sit indtog. 

– Det har været anderledes. Manageren arbejder på nye måder, som jeg ikke har oplevet før. Det er klart, at en træners arbejde både er før, under og efter træningspassene. Så det er anderledes fra at være spiller, hvor man blot fokuserer på at træne, hvilket er ens arbejde, lyder det fra Giggs. 

Manchester United åbner den nye Premier League-sæson mod Swansea lørdag den 16. august. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Flot optaktsvideo til den nye sæson

Næste artikel

Napoli: Fellainis fremtid i Uniteds hænder

ANNONCE