Napoli: Fellainis fremtid i Uniteds hænder

Napoli-træner Rafael Benitez fortæller, at hans klub vil hente Marouane Fellaini, hvis han er uønsket i Manchester United.

De sidste ugers tid har Marouane Fellaini været rygtet væk fra Manchester United. Særligt Napoli har været kædet sammen med belgieren, og klubbens præsident Aurelio de Laurentiis bekræftede italienernes interesse.

Flere engelske medier har spekuleret i, at Fellaini ikke passer ind i Louis van Gaals planer for holdet, og at manageren derfor ønsker ham solgt. Napoli-træner Rafael Benitez fortæller, at de venter på Uniteds vurdering.

– Det er svært ikke at snakke om transfermarkedet. Med hensyn til Fellaini, det kommer an på United, ikke os, siger Benitez ifølge ESPN og fortsætter:

– I midtbanen kigger vi efter en spiller med den rigtige vindermentalitet. Hvis Fellaini kommer, bliver det ikke noget problem for ham at vænne sig til vores system.

Marouane Fellaini var David Moyes’ første indkøb i Manchester United, men belgieren har haft svært ved for alvor at slå igennem i klubben. Indtil videre er det blevet til 16 Premier League-optrædener, men endnu ingen scoringer.

Forrige artikel

Giggs elsker sit nye job

Næste artikel

Vidals knæ sætter skifte på vippen

ANNONCE