Giggs stolt over tiliden

Ryan Giggs er enormt stolt over at få lov at være manager for den klub, som har fyldt det meste af hans liv.

– Det er en klub der har været en del af mig i mere end 25 år. Det er et stort og stolt øjeblik for mig, og jeg vil nyde det. Jeg har nydt ugen, og det er nok det største øjeblik i min karriere. Jeg vil nyde det de næste to en halv uges tid, og bringe smilet tilbage på fansenes løber, sagde Ryan Giggs på dagens pressemøde.

Den walisiske troldmand strålede på dagens pressemøde forud for morgendagens kamp mod Norwich, og det var tydeligt at både se og høre på den erfarne herre, at han var rørt og stolt over den tillid klubben har givet ham de næste uger.

Mange fans snakker om at den 40-årige legende skal have jobbet på permanent basis, men det var ikke noget Giggs ville snakke så meget om på dagens pressemøde.

– Jeg koncentrerer mig bare om det på den korte bane. Mit fokus er på lørdagens kamp mod Norwich, det bliver ikke en walk-over, da de kæmper for livet i bunden af rækken. Men ellers har jeg ikke tænkt så meget på det, lød det fra Giggs.

Generelt var det et pressemøde med masser af smil og der summede en positiv stemning og atmosfære i lokalet, og Giggs havde da også tid til at joke med at han allerede havde givet sig selv en ny langvarig kontrakt.

– Jeg har givet mig selv en 5-årig kontrakt, det må jeg jo gøre mens jeg kan det. Jeg har trænet godt og ser skarp ud til træning. Nej, for at være fair har alle trænet godt i denne uge, og der er mere end 20 spillere inde i overvejelserne til kampen. Jeg har ikke trænet så meget denne uge, men er stadig selv involveret som spiller, sagde Giggs.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Første kamp under Giggs

Næste artikel

Giggs takker Moyes

Relaterede artikler
Total
0
Share