Gill roser igen sine chefer

Joel Glazer mener Manchester Uniteds fans har taget familien til sig efter de på fjendtlig vis overtog Manchester United for godt og vel 15 måneder siden…

Joel Glazer mener Manchester Uniteds fans har taget familien til sig efter de på fjendtlig vis overtog Manchester United for godt og vel 15 måneder siden.

Dagen efter kunne han dog alligevel høre sange om familiens død, da Manchester United mødte Preston. En uges tid senere, under Amsterdam-turneringen, måtte hans bror, Bryan, skride til, da der blev ophængt kæmpestore banners på Amsterdam Arena med slogans imod familien. Disse bannere blev hurtigt fjernet efter besked fra Bryan Glazer og ejermændene blev truet med udsmidning.

På de 15 måneder er gælden vokset til over 7 milliarder kroner, men alligevel går det fint, føler Manchester Uniteds direktør, David Gill, som fik Verdens opmærksomhed, da han før overtagelsen i 3 omgange var med til at kalde Glazers plan for fjendtlig, ødelæggende og aggresiv overfor klubben.

“Et år efter, så har skrækhistorierne vist sig ikke at have noget på sig og klubben er i god form til at tage sig af udfordringerne i England og Europa,” udtaler han om de skrækhistorier, som han altså selv var med til at skabe, da han sammen med bestyrelsen kæmpede ihærdigt imod overtagelsen, men tilsidst måtte give fortabt.

“Der har været sagt meget om overtagelsen, men Glazer-familien lader os køre klubben.
Folk må forstå at de er her langsigtet. De investerer langsugtet og vi skal prøve at producere resultaterne for at retfærdiggøre disse investeringer,” sagde Gill i dag til BBC Radio.

Op til overtagelsen sidste sommer roste Gill ofte supporternes modstand mod Glazer, men efter den nye ejer kom til, så har forholdet til samme gruppe af fans været fjendtlig og Gill har direkte været ude og kritisere dem.

Forrige artikel

Lidt skæve tal fra OldTrafford.dk

Næste artikel

Rossis ønskeklub: Milan

ANNONCE