Lidt skæve tal fra OldTrafford.dk

Tværtimod stiger interessen for OldTrafford.dk fortsat stødt. I juli måned oplevede vi det højeste besøgsantal, som lå på hele 159.059 i alt den måned….

Tværtimod stiger interessen for OldTrafford.dk fortsat stødt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I juli måned oplevede vi det højeste besøgsantal, som lå på hele 159.059 i alt den måned. Dette var i gennemsnit 5.130 besøg om dagen på hjemmesiden.

Juli måned 2005 bød ikke nær på ligeså mange besøg, men dengang drømte vi aldrig om at nå i nærheden af 5.000 besøg om dagen. “Blot” 2.737 besøg var der denne måned, som jo er at betragte for feriemåned, hvilket blot gør tallet endnu mere imponerende for os.

Hvis vi skruer tiden frem igen til juli 2006, så kan vi for de interesserede oplyse, at det travleste tidspunkt om dagen er omkring klokken 13. Folks hang til nyheder om United topper herefter igen, når Ole Lukøje banker på døren. Klokken 22 er således også et af de mest populære tidspunkter, at tjekke efter nyheder på.

Og nyheder er der efterhånden også nok af på hjemmesiden. Siden 26. juni 2003, hvor vi åbnede er der skrevet intet mindre end 5.481. I gennemsnit har vi altså skrevet 4.7 nyheder om dagen.

Interessen for Manchester United og OldTrafford.dk ser dog ikke ud til at have nået sit klimaks endnu. De foreløbige tal for august måned overgår i høj grad julis tal.

De fleste besøg kommer ikke overraskende fra Danmark. Men også Norge og Færøerne viser deres flag i vore statistikker.
USA står også for 3% af de besøgende.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Første træningskamp på plads

Næste artikel

Gill roser igen sine chefer

ANNONCE