Glazer-familien hiver flere penge ud af klubben

I dag modtager Uniteds aktionærer udbetaling fra klubben, og det møder hård kritik fra Manchester United Supporters Trust.

Glazer-familien tager sig godt betalt for at være ejere af Manchester United. I dag udbetaler klubben 11 millioner pund til klubbens aktionærer, skriver flere medier. Ifølge Manchester Evening News(MEN) er det de seks Glazer-familie medlemmer, der får den største bid af kagen.

Udbetalingen til aktionærerne sker to gange om året – i januar og i juni – og sidste år løb den samlede betaling op i 10,7 millioner pund, som Glazer-familien ifølge MEN fik 8 millioner af.

Twitter-profilen SwissRamble, der specialiserer sig i fodboldøkonomi, skriver, at United den eneste klub i Premier League, der på den måde betaler udbetaler penge til deres ejere.

Manchester United Supporters Trust(MUST) udtrykker fredag bekymring over for over for udbetalingen, som de kalder for uforsvarlig.

– Både på banen og også på klubbens stadion er der et massivt behov for investering. Det er lidt mere end bare en almindelig fornæmelse at se penge blive trukket ud på den her måde, mens der indtil videre ikke er investeret i spillere denne sommer, skriver MUST på Twitter, hvor de henviser til, at de egentlig går ind for dialog og samarbejde med klubbens ejere. Men det her vil de ikke lade passere.

Fanorganisationen skriver til sidst, at de fremlægger den pointe og vil kræve svar på det næste Fan Advisory Board-møde møde og ved Fans’ Forum senere på sommeren.

Forrige artikel
Christian Eriksen

Ornstein om Eriksen: Jeg tror, han vælger United

Næste artikel

Greenwoods kaution forlænges

ANNONCE