Glazer-familien hiver flere penge ud af klubben

I dag modtager Uniteds aktionærer udbetaling fra klubben, og det møder hård kritik fra Manchester United Supporters Trust.

Glazer-familien tager sig godt betalt for at være ejere af Manchester United. I dag udbetaler klubben 11 millioner pund til klubbens aktionærer, skriver flere medier. Ifølge Manchester Evening News(MEN) er det de seks Glazer-familie medlemmer, der får den største bid af kagen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Udbetalingen til aktionærerne sker to gange om året – i januar og i juni – og sidste år løb den samlede betaling op i 10,7 millioner pund, som Glazer-familien ifølge MEN fik 8 millioner af.

Twitter-profilen SwissRamble, der specialiserer sig i fodboldøkonomi, skriver, at United den eneste klub i Premier League, der på den måde betaler udbetaler penge til deres ejere.

Manchester United Supporters Trust(MUST) udtrykker fredag bekymring over for over for udbetalingen, som de kalder for uforsvarlig.

– Både på banen og også på klubbens stadion er der et massivt behov for investering. Det er lidt mere end bare en almindelig fornæmelse at se penge blive trukket ud på den her måde, mens der indtil videre ikke er investeret i spillere denne sommer, skriver MUST på Twitter, hvor de henviser til, at de egentlig går ind for dialog og samarbejde med klubbens ejere. Men det her vil de ikke lade passere.

Fanorganisationen skriver til sidst, at de fremlægger den pointe og vil kræve svar på det næste Fan Advisory Board-møde møde og ved Fans’ Forum senere på sommeren.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
23
Shares
Forrige artikel
Christian Eriksen

Ornstein om Eriksen: Jeg tror, han vælger United

Næste artikel

Greenwoods kaution forlænges

Relaterede artikler
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
23
Share