Southgate håber på mere spilletid til Rashford

Marcus Rashford scorede et mål i Englands 1-2 nederlag mod Spanien lørdag aften. Derudover brændte førstereserven til Harry Kane dog også nogle store chancer. Den engelske landstræner, Gareth Southgate, bekymrer sig for, at Rashford ikke spiller nok klubfodbold for tiden.

Southgate forventer, at Rashford begynder at spille mere fast for Manchester United. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Indtil videre denne sæson er det blevet til en kamp i startopstillingen for den talentfulde offensivspiller. Noget der er begyndt at bekymre Rashfords landstræner, som mener, at han manglede en smule skarphed i lørdagens Nations League opgør.

 – Den eneste måde han kan forbedre sig på er ved at spille. Han ved, at vi har en stor tiltro til ham, udtalte Southgate blandt andet efter kampen.

Tiltroen til Rashford er dog stadig stor i den engelske landsholdslejr og i særdeleshed hos Southgate.

– Jeg tror, vi alle bliver nødt til at huske på hans alder, og hvad han har opnået på så kort tid. Han har en forrygende mentalitet, og han har et stort talent. Vi tror han har alt, hvad der skal til for at blive en topspiller, og jeg er sikker på, at han bliver det. 

Leicesters Jamie Vardy stoppede på det engelske landshold efter sommerens VM-slutrunde. Derfor er det nu kun Rashford og den tidligere Manchester United-spiller, Danny Welbeck, som skal kæmpe om spilletid, hvis for eksempel Harry Kane ikke spiller. I seneste landskamp startede Rashford dog sammen med Kane i et tomandsangreb. En plads Manchester Citys Raheem Sterling ofte besad under VM. 

Luke Shaw stod desuden for assisten til Rashfords mål i kampen mod Spanien. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Valencia skruer billetpriserne i vejret til United-kampen

Næste artikel

Fire United-spillere nomineret til årets hold

ANNONCE